Blog jogínky

Lektorka Nela

Moc děkuji vám všem, kteří navštěvujete naši jógu v coULu (Stříbrnická 2, Ústí). Moc mě to těší a jsem moc ráda, že se v tomto krásném prostoru můžeme scházet.

Zabralo to více času, než jsem očekávala, mraky času.. Ale mám skvělou zprávu! Video pro online lekce je již k dispozici! Je dostupné všem, kteří jsou v karanténě nebo daleko či těm, kteří mají zájem o jógování se mnou z pohodlí svého domova.

Mám pro Vás skvělou zprávu! Domluvily jsme se na spolupráci s Yoga & Dance studio v Pařížské 19, v Ústí nad Labem (křižovatka ulic Velká Hradební a Pařížská, vedle masny). Mám radost, že Vám můžu být opět o kousek blíž, a to i když jdete z nákupu, úřadu nebo práce. :-)

Dobrý den, ahoj :-) Blíží se nám konec roku a s ním i informace ohledně termínů lekcí v novém roce, v roce 2022. Chystám pro vás totiž změny.

Přemýšleli jste nad tím, že můžete darovat štěstí, lásku, spokojenost, klid, mír a všechny další tyto příjemné pocity? Jak?

Dobrý večer, přátelé, kamarádi, příznivci a jogíni. S radostí vám můžu oznámit, že se mi podařilo implementovat nový rezervační systém na web. Juchůůů. Čtěte pozorně (vyplatí se to).

V prvé řadě patří obrovské DĚKUJI vám všem, kteří navštěvujete mé lekce. Vím, že toto není lehká doba, ale je taková, jakou si ji uděláme. Proto se nebojme jít si zajógovat a zrelaxovat se. :-) A také děkuji všem, kteří čtou má písmenka!

Múladhára, neboli kořen, základ. Naše první, základní, čakra. V češtině ji též nazýváme kořenová - tak jako strom zapouští své kořeny a uzemňuje se, tak i my, lidé, skrze naší základní čakru. Můžeme ji též nazvat čakrou přítomného okamžiku.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky